HomeNieuwsProductenBedrijfsinformatieContactReferenties


The sky is the limit

September 2012JLT Cases heeft deze maand twee lichtgewicht custom made flightcases opgeleverd tbv. demo apparatuur!

Deze custom made flightcases zijn ook aan de binnenkant helemaal bekleed met op maat gemaakt schuim waarin de demomaterialen perfect passen en in kunnen worden vervoerd.
Proffessioneel, Persoonlijk en Duurzaam!!!  

JLT Audiovisual breidt het assortiment in verhuurmaterialen uit.

JLT heeft nu ook de beschikking over een BenQ T650 65 inch touchscreen met bijpassend Vogel's design trolley statief. Het BenQ display is uitgevoerd met een dual touch functie, dit houdt in dat u uw laptop of computer beeld op het 165 cm grote scherm kunt weergeven en het computerbeeld met uw vinger of touchpen kunt bedienen als een iPad of Galaxy Tab.

BenQ T650 met Vogel's PFT2510


Touchscreens zijn vandaag de dag uitgegroeid tot één van de meest krachtige presentatiemiddelen, dit ter vervanging van traditionele, presentaties of instructies en het is wetenschappelijk bewezen dat deze nieuwe stijl van presenteren bijdraagt aan vlotte, overzichtelijke prestaties, actieve communicatie en teambuilding. Een perfecte oplossing voor vergaderzalen en congressen is het BenQ T650 touchscreen welke de kracht van aanrakingstechnologie met multimedia aansluitingen combineert om alle deelnemende een optimale ervaring te geven. Ontworpen met veiligheid en flexibiliteit in gedachte, is de T650 een gemakkelijk, eenvoudig en multi-functioneel presentatiemiddel. 


Optical Sensing Touch technologie
Uitgerust met de Optical Sensing Touch technologie, wordt de T650 rechtstreeks op de computer bediend door aanraking van het scherm. Het is sneller, gemakkelijker en veel nauwkeuriger want u hoeft alleen het scherm met uw vinger aan te raken. Sluit uw computer aan op de T650 met een USB-kabel en u kunt aan de slag!

Optical Dual Touch technologie
Sluit de T650 aan op Windows 7 en kijk hoe de Optical Dual Touch technologie zijn magische werk doet met het draaien van een beeldweergave op een multi-touchscreen. De instructeurs kunnen twee deelnemers naar het scherm laten komen voor een snel één-op-één wedstrijdje.
Omgevingslichtsensor
De T650 is uitgerust met een omgevingslichtsensor om de hoeveelheid omgevingslicht in de omgeving vast te stellen en zodoende de weergave-instellingen aan te passen zonder interventie van de gebruiker. Dit betekent dat gebruikers altijd van een optimale beeldkwaliteit kunnen genieten.Ingebouwde speaker
Om een presentatie te helpen verrijken met multimedia presentatiemiddelen, zijn er 12W speakers in de T650 ingebouwd door BenQ. Het gebruik van video′s, muziek en geluidseffecten maakt elke training of presentatie aantrekkelijker en effectiever. 


HomeNieuwsProductenBedrijfsinformatieContactReferenties