HomeNieuwsProductenBedrijfsinformatieContactReferenties


The sky is the limit

Augustus 2012 
Vandaag heeft JLT Cases weer een aantal flighcases afgeleverd, ditmaal met ingelegde logo's. Dit houdt in dat het logo uit de toplaag van de basisplaat wordt gefreesd en dat daarna op exact hetzelfde formaat het logo uit de verschillende kleuren HPL wordt gefreesd. Deze onderdelen worden dan ingelegd in de ontstane sparingen in de basisplaat.

Het grote voordeel aan deze oplossing is het krasbestendige full color logo, met stickermaterialen komt het regelmatig voor dat deze beschadigen en dit breekt de marketingwaarde van de flightcases aanzienlijk af.


    Kleurwisselend reclamezuil van de Bruin Installatie:
 

     Vervang u conventionele lichtreclame door onze nieuwe LED oplossing!!!

                                                   ERVOOR                                                                                                                                         ERNA- De mastverlichting: 4 stuks 500 Watt lampen vervangen door 10 stuks  Artecta Glasgow A-symetrische IP67 LED bar 20 Watt als effect zijn 2 stuks Artecta Aberdeen RGB IP67 12 Watt    Flood spots gebruikt.
- De lichtreclamebehuizing: 12 stuks TL armatuur 58 Watt vervangen door 21 stuks Artecta Havana Rigid 72, 17 Watt
- De vlam: 1 stuks TL armatuur 39 Watt vervangen door 2 stuks Artecta Havana Rigid 72, 6 Watt

Totaal komt dit neer op een stroombesparing van 2.4 kW/h alleen op stroombesparing kunt u de aanschaf van deze energie zuinige lichtbronnen al binnen 1,5 jaar terug verdienen. Daarbij komt dan nog dat de vervangingsfrequentie maar 25% ten opzichte van conventionele verlichting bedraagt. Dit is de post waarop u echt kosten kunt besparen.
 
Wenst u een gedetailleerde uitleg of verdere informatie neem dan gerust contact met ons op.

 

Vandaag 01 augustus wordt de nieuwe website www.JLTdistribution.nl in gebruik genomen.


Kijkt u gerust eens op onze nieuwe website

HomeNieuwsProductenBedrijfsinformatieContactReferenties