HomeNieuwsProductenBedrijfsinformatieContactReferenties


The sky is the limit

Over ons

Wat voor de één een streven is, is voor JLT de dagelijkse praktijk;

De aanpak hiervoor is net zo simpel als doorslaggevend: gewoon goed werk leveren, doen wat je belooft, met kennis en ervaring van AV-specialisten, creatief advies, professionele apparatuur en een maatwerk oplossing.

Onze kennis delen met partners is onze kracht! Omdat wij graag de door ons opgedane technologische kennis met u willen delen, zal een samenwerking met JLT Audiovisual synergie opleveren. Wij behartigen op professionele wijze de zakelijke belangen op audiovisueel gebied en bieden de klant de beste en meest efficiënte oplossing.

Afhankelijk van de wensen kan dit variëren van een eenvoudige inrichting tot een complex audiovisueel systeem: JLT biedt innovatie, kwaliteit en service. Met meer dan 20 jaar ervaring in de Audiovisuele branche is JLT hét toonaangevende bedrijf op het gebied van beeld en geluid in regio groot Rotterdam en omstreken. Bij JLT kan de opdrachtgever terecht voor het aanschaffen van totaaloplossingen op het gebied van presentatie-, informatie- en communicatieapparatuur en diensten. De verschillende onderdelen zijn binnen het bedrijf geïntegreerd, wat zorgt voor een optimale dienstverlening. De voordelen hiervan zijn;

- één loket principe
- leveren van totaaloplossingen
- compleet pakket/dienst
- zorgen worden uit handen genomen
- installatie snel, professioneel en betrouwbaar
- service 24 uur 365 dagen (nazorg en reparaties) snel, professioneel en betrouwbaar

Het personeel bestaat uit goed getrainde en servicegerichte mensen, op alle gebieden.

JLT biedt een zeer innovatief productenpakket, bestaande uit uitsluitend A-merken, met maatwerk concepten. Voor elke opdracht, van klein tot groot, biedt JLT de juiste dienstverlening en snelle respons.

Onze service activiteiten omvatten het technische advies, begeleiding en installatie van projectinrichtingen evenals onderhoud en reparatie van audiovisuele apparatuur.

Onze storingsdienst, staat 24 uur garant voor een snel optreden opdat uw activiteiten niet onnodig worden vertraagd. Wij zijn geautoriseerd om eventuele garantie reparaties uit te voeren op de door ons geleverde apparatuur. Dit gebeurt door een eigen vakkundige technische dienst. Hierdoor kunnen wij maximale controle uitoefenen op de reparatietermijn. Ook het aanbieden van lease- en onderhoudscontracten behoren tot de mogelijkheden. De nauwe samenwerking tussen de afdelingen binnen JLT geeft u de mogelijkheid, via een vaste contactpersoon, bij JLT van alle disciplines optimaal gebruik te maken.

JLT positioneert zich op de markt in de combinatie van vijf afdelingen onderverdeeld in:

      JLT Audiovisual, deze afdeling ondersteunt u op het gebied van installatie van audiovisuele middelen, in vergadercentra, horeca gelegenheden, boardrooms, etc.
   JLT Lighting, bij deze afdeling kunt u terecht voor zowel entertainment als in- en outdoor
architecturale (led)verlichting.
  JLT Distribution, bent uzelf installateur of professionele eindgebruiker dan kunt u bij ons online uw materialen bestellen www.jltdistribution.nl.
  JLT Rent, bij deze afdeling kunt u terecht voor de inhuur van licht, geluid en video materialen voor bedrijfsfeesten, evenementen, beurzen en congressen. Ook voor de ontwerp, ontwikkeling en bouw van beursstands.
  JLT Cases, deze afdeling is gespecialiseerd in standaard maar ook in custom-made flightcases.

 

Vanuit JLT kunt u op de nodige ondersteuning rekenen. Wij staan graag tot uw beschikking bij eventuele besprekingen en treden graag op als uw audiovisuele partner/adviseur naar uw opdrachtgevers. Om uw eigen medewerkers vertrouwd te maken met audiovisuele middelen, kunnen wij trainingen voor uw technische team organiseren. Deze training kan, geheel in overleg met u, bij u op locatie met uw apparatuur gegeven worden.

Uw contactpersoon

JLT hecht veel waarde aan goed advies met betrekking tot de juiste inzet van de audiovisuele middelen. Uit ervaring weten wij dat dit zowel voor onze partners als voor JLT een waardevol aspect is.

Om de communicatielijnen te vereenvoudigen heeft u bij JLT een vaste contactpersoon. Al uw vragen worden door een en dezelfde medewerker beantwoord. Zo weet hij en zijn assistent van de “hoed en de rand” wat er speelt binnen uw organisatie. Hij is in staat al zijn kennis met u te delen en u op deskundige wijze te adviseren op audiovisueel gebied.

Technische dienst

JLT beschikt over een eigen technische dienst die vakkundig reparaties verzorgt.

In geval van onvoorziene problemen of storingen kan de klant tijdens kantoortijden contact opnemen met het algemene nummer van JLT: +31 (0)181 850 861.


Landelijke dekking

JLT vertegenwoordigd een groot werkgebied in Nederland, maar ook over de landsgrenzen. Zo heeft JLT klanten in ondermeer België, Duitsland, Groot-Brittannië en Spanje.
Dus als uw bedrijf een vestiging heeft of start in het buitenland, kunt u ook rekenen op de steun van JLT.

 

HomeNieuwsProductenBedrijfsinformatieContactReferenties